HR-ansvarig till Currentum Väst

Currentum är en installationskoncern bildad genom partnerskap mellan ledande bolag inom ventilation, fastighetsautomation, rör och sprinkler, el samt säkerhetsanläggningar. Sedan hösten 2020 har Currentum vuxit enormt och är idag lokalt förankrat på många platser i Sverige och Finland.

Med en vision om att framgång startar i samarbete kompletterar Currentums bolag varandra, både geografiskt, och genom att täcka olika teknikområden i hela landet. Det finns en stor styrka, och inte minst kundnytta, i det gemensamma erbjudandet – samtidigt som varje bolag drivs med lokal förankring och med de fördelar som kommer med att vara en del av en större, marknadsledande koncern. 

Idag omsätter Currentum cirka 4 miljarder kronor årligen och har 1500 medarbetare.

Tillsammans bygger vi för fortsatt expansion inom nuvarande och kompletterande teknikområden i hela landet. Vill du vara med på resan? 

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för både strategiskt och operativt arbete inom HR-området? Är du en handlingskraftig person som vill vara med och driva och genomföra processer?

Currentum Väst utökar sin organisation med en HR-ansvarig som ska jobba affärsnära och stötta gruppens 20 bolag. Du kommer till en entreprenörsdriven koncern i en spännande tillväxtfas, med säte i trevliga lokaler i Sisjön, Göteborg. 

Om rollen
Som HR–ansvarig är du anställd i Currentum Väst, men verkar för alla bolag i koncernen. Du kommer ha ett helhetsansvar för HR-funktionen i flera bolag, och dess många delar. Tjänsten är nyinrättad vilket innebär mycket operativt arbete med fokus på att implementera, utveckla och följa upp HR-relaterade strategier, processer och policys.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Rådgivare och support till chefer i HR-frågor
  • Arbetsmiljö och rehabiliteringsfrågor
  • Employer branding och rekryteringsprocesser
  • Sätta struktur för organisationens HR-arbete
  • Kompetensutveckling 
  • Ansvarig för löneunderlag till extern löneadministratör

Din profil
Vi söker dig som vill jobba brett och är trygg i din HR-kompetens, gärna med erfarenhet av självständigt och brett HR-arbete sedan tidigare. Du är en handlingskraftig person som självständigt kan driva ditt arbete framåt. Du har en akademisk examen med personalvetenskaplig inriktning eller annan relevant eftergymnasial utbildning inom HR. Du har en god förmåga att kommunicera, skapa förtroende och behärskar svenska språket. För att lyckas med uppdraget ser vi också att du är strukturerad och lösningsorienterad med ett prestigelöst synsätt.


Ansökan
I denna rekrytering har Currentum Väst valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick på 076-647 16 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2023-01-15. Notera att vi inte tar emot ansökningshandlingar via e-post. 

Vi arbetar kompetensbaserat och använder oss av arbetspsykologiska tester som en del av urvalsprocessen. Allt för att säkerställa en fördomsfri och rättvis rekryteringsprocess

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

Om tjänsten, utifrån behörighet, mandat och påverkanskraft, motiverar en bakgrundskontroll eller kreditupplysning kan sådan komma att genomföras under rekryteringsprocessen avseende slutkandidat.

Varmt välkommen med din ansökan!

https://sjr.se/jobb/hr-ansvarig-till-currentum-vast/

Kontakta oss

Lediga tjänster