Sprinklermontör sökes

Är du en Sprinklermontör med servicekänsla som gillar ordning och reda?

På Installationsbolaget Sprinkler AB i Göteborg söker Sprinklermontörer med känsla för service och som gillar ordning och reda.

Om rollen

Som Sprinklermontör hos oss på Installationsbolaget Sprinkler AB arbetar du självständigt med många olika typer av serviceuppdrag inom industri, kontor och offentlig sektor.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från yrket som Sprinklermontör eller om du har jobbat som VS- montör i några år och vill byta inriktning. Det är meriterande om du har goda kunskaper i de regelverk som berör yrket. Som person är du en lagspelare med stark drivkraft. Du medverkar på plats och tar ansvar för att uppdragen levereras i rätt tid med rätt kvalité. Det faller naturligt för dig att vara strukturerad och noggrann i ditt arbete.

Om oss

Installationsbolaget Sprinkler finns sedan 2004 i Göteborg och cirka 45 anställda. Vi utför entreprenader och åtar oss även serviceavtal och återkommande kontroller. Hos oss får du en arbetsplats med ett öppet och bra arbetsklimat, där vi lyssnar på varandra. Vi hjälps alla åt oavsett område och prioriterar samarbete.

Vill du veta mer? Kontakta Kjell Altergren, 0706-180460 eller Magnus Gildevall, 0703-130190.

Maila din ansökan till: magnus.gildevall@installationsbolaget.se

Kontakta oss

Lediga tjänster