Vi söker sprinklermontörer

Är du en Sprinklermontör som gillar ordning och reda? Vill du arbeta i en växande verksamhet?

Vi på Installationsbolaget Sprinkler AB söker sprinklermontörer till vår växande entreprenadverksamhet i Göteborg. 

Om rollen
Som sprinklermontör hos oss på Installationsbolaget Sprinkler arbetar du självständigt i både stora och mindre projekt för många olika beställare. Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och behöver utöka med fler medarbetare. 

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet från yrket som Sprinklermontör eller om du har jobbat som VS- montör i några år och vill byta inriktning. Det är meriterande om du har goda kunskaper i de regelverk som berör yrket. 

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft. Du medverkar på plats och tar ansvar för att uppdragen levereras i rätt tid med rätt kvalité. Det faller naturligt för dig att vara strukturerad och noggrann i ditt arbete. 

Om oss
Installationsbolaget Sprinkler finns sedan 2004 i Göteborg och Stockholm och har cirka 45 anställda. Vi utför entreprenader och åtar oss även serviceavtal och återkommande kontroller. Hos oss får du en arbetsplats med ett öppet och bra arbetsklimat, där vi lyssnar på varandra. Vi hjälps alla åt oavsett område och prioriterar samarbete. 

Vill du veta mer? Kontakta Magnus Gildevall på 0703-130190. 

Maila din ansökan till: magnus.gildevall@installationsbolaget.se

Kontakta oss

Lediga tjänster