Mästerhuset

Byggnaden är ett 30 500 m2 stort internationellt kontorstillskott i Stockholms City som inhyser moderna och flexibla kontorslokaler av hög internationell klass. Byggnaden levandegör det anrika området kring Mäster Samuelsgatan.

Byggnaden sätter en ny kvalitets- och hållbarhetsstandard för kommersiella fastigheter i centrala Stockholm och är det första kontorshuset som uppnår Leed Platinum-certifiering i City.

Fastighetens fasader kännetecknas av det stora antalet glaspartier och de olika färgtonerna av sandsten. Färgschemat har tagits fram utifrån den färgskala som präglar fasaderna i Gamla Stan.

Mästerhusets stora, öppna planlösningar med upphöjda golv, sensorstyrda smarta system och infälld golvvärme optimerar flexibiliteten, effektiviteten och komforten i lokalerna. Den stora ljusgården har byggts för att få maximalt dagsljusinsläpp. Terrasserna på de översta våningarna har utsikt över centrala Stockholm.

Byggherre är Pembroke Real Estate och vår beställare har varit NCC.

Installationsbolaget hade förtroendet att på totalentreprenad i samverkan utföra såväl VS som sprinklerinstallationerna, vilket vi självklart är mycket glada och stolta över.

Kontakta oss

Lediga tjänster