Installationsbolaget växer inom service

I början på januari tillträdde Simon Yhlen i rollen som projektledare på serviceenheten, tillsammans med tre nya montörer. Sedan dess har ytterligare två montörer anställts, och i takt med en fortsatt ökad efterfrågan kan fler komma att rekryteras inom kort. 

Som en del av företagsgruppen Currentum befinner sig Installationsbolaget i en expansionsfas. Simon Yhlen tillträdde i januari i rollen som projektledare för serviceenheten, och beskriver en ökad efterfrågan inom rörinstallationer. Även serviceenheten på Installationsbolaget Sprinkler märker av en liknande ökning.

I dagsläget utför Installationsbolaget mestadels entreprenader, både totalentreprenader och utförandeentreprenader, och även om majoriteten av uppdragen utgörs av dessa uppdrag har privatkundbasen på senare tid växt sig större.

– Vi växer hela tiden och har dagligen 5–6 nya kunder som hör av sig och behöver hjälp med olika projekt, säger Simon.

Installationsbolaget arbetar aktivt med eftermarknad i projekten och erbjuder alltid en hög garantiservice. Serviceerbjudandet inkluderar en rad olika lösningar, exempelvis serviceavtal efter garantitiden med regelbunden kontroll och förebyggande underhåll.

Servicemontörerna utför allt från att byta blandare till mindre byggnadsprojekt.

– Det känns jättekul att vi kan inkludera ännu fler i det vi gör, och att vi tillsammans med nya medarbetare breddar vårt erbjudande. Vi har många återkommande kunder vilket är ett gott betyg. Nu ser vi fram emot att bli ännu fler på serviceenheten och fortsätta att ta Installationsbolaget framåt, säger Simon.

Kontakta oss

Lediga tjänster